Verdenspremiere og Cirkus Pip

Det er ikke hver dag man får lov til at holde verdenspremiere på noget, men lørdag sker det altså. Det sidste halve års hårde arbejde bliver til en koncert fyldt med godt musik og sunde budskaber. At sangene så hurtigt kunne komme ud i verden, havde jeg kun turde drømme om, men nu sker det altså.

Premiere er sammen med mit nye orkester De Musiske Kokke, det er måske lidt et sjovt navn til et orkester, men det er der en grund til. For det første er det dem der spiller musikken til de helt nye Smag For Leg sange, og for det andet er det dem der finder ud af hvad der skal i af ingredienser i musikken. Jeg føler mig helt tryk ved at lægge dette ansvar over på mit nye hold, de er nemlig alle sammen rigtigt rigtigt gode til at spille, og mere er at de har en rigtig god udstråling. Når man skal spille musik for børn syntes jeg det er utrolig vigtigt at vise man elsker musik, og 2 gange Thomas og Steffen spiller allesammen deres instrument som havde de aldrig spillet andet og heller ikke skulle gøre det.

Hvordan lyder musikken?

Ja det skal jeg sige dig, det lyder sådan her:

Detaljer

Koncerterne finder sted lørdag den 26. februar kl. 10 og kl. 11 i gymnastiksalen ved Hyldgårdshallerne i Ikast. Entréprisen er 20 kr. og billetter kan købes på www.ikastgymnastikforening.dk. Læs mere om Morten Musik og De Musiske Kokke eller om sangene fra Smag For Leg projektet.

Orkestret

Med i orkestret spiller Thomas Sejthen (Bas), Thomas Eiler (Trommer) og Steffen Brix (Guitar).

Bonus info

Vil man undervises i at bruge sangene fra Smag For Leg projektet er DGI Østjylland allerede i godt gang med at formidle dette budskab, de har blandt andet et kursus senere på året som du kan læse mere om her: Smag for leg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *