Morten Musik og de musiske kokke

Smag for leg

Jeg er i skrivende stund ved at lægge sidste hånd på sangene til Smag For Leg projektet jeg før har fortalt om her på siden. Aldrig i mit liv har jeg været så produktiv på så kort tid, det er blevet til 11 sange og 5 remser om mad og sundhed. Alt sammen skrevet til DGI Østjyllands projekt “Smag For Leg”. I spidsen for projektet står de talentfulde unge damer Stine og Ditte, som med hård hånd har styret sangskrivningens gang – forstået: Jeg er virkeligt kommet på arbejde. Spændende har det været, og cd’en tager nu for alvor form i disse timer hen mod deadline i morgen.

Koncerten

Projektet har allerede vakt stor interesse, og allerede i februar kan vi byde indenfor til første koncert med det nye orkester Morten Musik og de musiske kokke. Sammen vil vi spille det bedste fra “Smag for Leg” projektet i en fart over feltet bevægelseskoncert – vi glæder os.

Presse

Legetrolden Morten Musik har i efteråret 2010 skrevet et hav af nye børnesange inspireret af mad og sundhed. Nu er Morten klar med sit nye orkester Morten Musik og de musikiske kokke som spiller splinter nye børnesange fyldt med leg, fart og bevægelse godt krydret med en god omgang frugt, grønt og andre gode sager.

Til koncerten kommer man til at fange fisk, lave grøntsagsgymnastik, lege smoothie, suppe og meget andet, der gør en sund levestil til et nærværende, lærerigt ja tilmed underholdende emne.

Sangene er en del af DGI Østjyllands sundhedsprojekt “Smag For Leg”

Morten Musik og de musiske kokke har skiftet navn til “Morten Musik Band – Spiller Smag for leg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *