Koncert

Jeg spiller mange forskellige koncerter for børn og jeg går meget op i at børn fortjener en koncert der passer til både dem og det sted koncerten bliver spillet. Det skal være sjovt og relevant for aldersgruppen. Her på siden kan du læse mere om de forskellige koncerter jeg spiller, og lidt om de tanker jeg gør mig om at spille koncerter, som jeg vil bede jer læse og forholde jer til så i, børnene og jeg kan få den aller bedste koncertoplevelse for alle.

Mine forskellige koncerter:

 • Musik og leg for de mindste – Musikalsk Legestue målrettet 0-3 årige
  Leg og musik for de mindste og deres forældre
 • Musik og leg for de små – Musik og bevægelseskoncert målrettet 3-6 årige
  Akustisk solokoncert, fokus på leg og bevægelse
 • Morten Musik og Jens Guitar – Dans og leg for de 3-8 årige og deres voksne
  Duo koncert med Morten Musiks bedste børnesange og multiinstrumentalisten Jens Guitar, den perfekte løsning for mellem-størrelse koncerter
 • Morten Musik Band spiller Smag for Leg – Smag for leg i koncertform med min superkvartet/kvintet af Janus Tromme, Thomas Bas, Jens Klaver og Jens Guitar
  Stor børnekoncert, med masser af leg og bevægelse, koncerten har fokus på mad og sundhed
 • Koncert projekter – Læs mere om at bygge en koncert op ud fra din idé
  Koncerter lavet ud fra historier, temaer og så videre

Se hvad der er sagt om mine koncerter: Klik her

Når jeg spiller koncert:

Til en børnekoncert fortjener børnene at være i centrum. Det er trods alt dem man gerne vil give en god musikalsk oplevelse. Til mine børnekoncerter lægger jeg meget vægt på, at det ikke “bare” bliver underholdning. Det er vigtigt børnene også oplever, hvad god musik kan gøre ved dem. De skal opleve leg, dans og at have det sjovt med musikken – men samtidig skal de også opleve, at musikken kan få dem til at synge med, slappe af eller lytte til en god historie.

Når jeg spiller en børnekoncert ser jeg ud, fuldstændig som jeg gør til hverdag. Det kan være jeg undervejs i koncerten tager en hat, et skum-piratsværd eller lignende på, men jeg starter altid som jeg er. Det er mit mål med alle koncerter at lade musikken, historien, energien og entusiasmen være det bærende element i koncerten.

Hvis du syntes det lyder som en spændene måde at præsentere musik for børn, skal du være velkommen til at kontakte mig på morten (a) mortenmusik.dk eller 28 40 66 95.