Udgivelser

Alle mine udgivelser med Morten Musik kan høres på Spotify, Apple Music eller en af de mange andre musiktjenester. Du kan derudover købe de fleste udgivelser på cd.

Morten Musik: Godnatsange mest for børn

“Godnatsange mest for børn er ikke nogen helt almindelig børnemusik udgivelse. Alle sangene på udgivelsen er nemlig skrevet af Morten Musik ud fra børn, forældres eller bedsteforældres idéer, til godnatsange de ville ønske de havde.

På udgivelsen møder vi for første gang Prins Prutteskid, de flotte elefanter, “Rummand” og mange flere. Her er alt fra en børste tænder sang til en skifte-tøj-elefant-dans, masser af historier og scenarier alle kan relatere til.”

På udgivelsen spiller Morten Mosgaard (Sang), Jens Varmløse (Guitar), Thomas Sejthen (Bas), Kasper Tom Christiansen (Trommer) og Anders Persson (Klaver)

Genre: Børnemusik

Alle numre af Morten ‘Musik’ Mosgaard, med hjælp fra det store internet

År: December 2013

Links: Køb CD’en / Stream

Morten Musik: Smag for leg

Børnesange og lege skrevet af sangskriver Morten Mosgaard, under det musikpædagogiske kunstnernavn Morten Musik.

Alle numre er indspillet og produceret af Morten Mosgaard til DGI Østjyllands projekt “Smag for leg” udviklet af Ditte Søbye Andersen og Stine Storgaard Nielsen

På udgivelsen spiller Morten Mosgaard (sang, beatbox, caron, shaker) og Jens Varmløse (guitar, bas, banjo)

Genre: Børnemusik

Selskab: DGI Østjylland

Udgivet i 2011

Links: StreamTekster/Akkorder (PDF)

Morten Musik: Live med Lille Morten og Stjernerne

Debutplade for sangskriver Morten Mosgaard under det musikpædagogiske kunstnernavn Morten Musik. Udgivelsen er indspillet som en livekoncert på Trekanten Bibliotek og Kulturhus i Aalborg.

Alle numre er skrevet af Morten Mosgaard, undtagen “Den Lille Abe” med tekst og musik af Martin Granum (Årets børnesang 2009).

På udgivelsen spiller Morten Mosgaard (Sang), Jens Ulrich Kiilstoft (Klaver), Michael Andersen (Trommer), Martin Granum (Guitar) og Ole Skou (Bas).

Genre: Børnemusik

Udgivet i 2011

Selskab: Jævn (JAEVN1101)

Links: Morten Musik / Køb CD / Stream / Anmeldelse