Bagom biblioteks koncerterne

I lørdags spillede jeg den første biblioteks koncert som en del af Aalborg bibliotekernes læselyst kampagne ‘Gi mig en historie’. I dag havde jeg så den anden koncert i Vodskov, de kommende koncerter er at finde i kalenderen.

Det har været et spændene forløb, jeg har før nævnt det på siden, men nu er det altså alvor. Koncerten består udelukkende af originalt materiale skrevet ud fra bøger i læselyst kampagnen. Koncerten er bygget op over forskellige typer bøger. Hvilket har givet mig muligheden for at have mange forskellige typer sange med. Lige fra spokenwords, til rap, til blues, til en titelsang og en godnat sang.

Koncerter indeholder 6 dele – 6 sange om man vil – som bygger på hver deres bog/bøger. Jeg har brugt mine tidligere erfaringer fra børnekoncerter, til at bygge et repertoire op som inddrager børnene så de på andre tidspunkter bare kan lytte og tage til sig. Nogle af sangene er skrevet med det formål at kunne blive brugt af interesserede efter koncerterne. Som en del af kampagnen bliver titel sangen og godnat sangen lagt ud til fri afbenyttelse på bibliotekernes hjemmesider. Der vil komme mere om dette, så snart det bliver aktuelt.

Tusind tak til dem der indtil videre har været involveret i projektet, for den gode behandling og for den positive og konstruktive tilbagemelding jeg har fået. Nu kan jeg snart ikke vente med at se hvordan de andre koncerter kommer til at forløbe – for en ting er sikkert – ingen af dem bliver ens!

Og så lige lidt opmærksomhed til bibliotekerne. Jeg vil anbefale alle at give sig selv den gave at smutte på biblioteket og finde ud af hvor hyggeligt det egentlig kan være. Specielt hvis man har børn, god fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *