Den spontane vinterturné

Det har været koldt i Danmark, og jeg trængte sådan til at komme ud og lave musik med nogle børn. Derfor valgte jeg at tage på en spontan vinter-tour i vinterferien på min hjemegn i midtjylland. Turen gik forbi Brande, Herning og Ikast, og det var en sand fornøjelse at være ude i børnehaverne igen og prøve min musik af.

Tak til børn, børnehaver og pædagoger for at lukke min indenfor.

Jeg fik taget et par billeder undervejs da vil holdte en fest i børnehaven ved Holtbjerg i Herning.

Tak til Bagenkop!

De glade musikanter

Sikken en fest det var igår da Jens Guitar og jeg troppede op til Havnefesten i Bagenkop. Tusind tak til alle i mange gode mennesker der dukkede op til koncerten, og ikke mindst til alle de skønne frivillige fra Bagenkop og omegn der kan få sådanne arrangementer op og stå.

Og så kan jeg afsløre, det absolut ikke er sidste gang jeg har Jens Guitar med ud og spille børnekoncert.

Læs mere om vores nye duo her

Morten Musik til havnefest

Kommer du i nærheden af Langeland i sommerferien? Så håber jeg så sandeligt vi ses, jeg skal nemlig spille op til børnedans når årets landsby Bagenkop byder op til havnefest. Jeg glæder mig meget!

Arrangementet finder sted lørdag d. 14. juli kl. 15.00 i Bagenkop

Læs mere om Havnefesten

En vaske ægte præmiere

Koncerten til havnefesten bliver en vaske ægte verdenspræmiere, jeg har nemlig lavet en helt ny duo med min gode ven Jens Varmløse som både spiller med på Smag For Leg cd’en men også i mit Smag For Leg orkester. Men Jens som musikalsk hjælper på scenen er det lidt som at have et helt orkester med, han kan nemlig spille på det hele, og alt sammen på sin guitar. Den lyder både som trommer, bas og selvfølgelig guitar. Du skulle se det engang, det er fantastisk!

Læs mere om duoen Morten Musik og Jens Guitar

Tillykke med fødselsdagen Glostrup Bibliotek

Jeg var så heldig at spille en børnekoncert i anledningen af Glostrups Biblioteks 90 års fødselsdag. Der blev danset, rappet og leget til den store guldmedalje med den livlige flok der var dukket op til koncerten.

Tak for en god dag, og tak for billederne.

Morten Musik på Release-turné

Nu varer det ikke længe inden “Morten Musik – Live med Lille Morten og Stjernerne” udkommer på cd og download, og jeg glæder mig rigtig meget til at løfte sløret for jer! Jeg har valgt at lave en release turné i anledningen, så kender du eller er du et bibliotek – kan de/du være med! Glæder mig til at høre fra jer.

Se her og find ud af hvordan

Sørøverkoncerten lever endnu

Jeg sidder netop nu på Maribo Bibliotek hvor jeg om lidt skal spille min anden ud af to sørøverkoncerter her på Lolland. Det er Maribo og Nakskov Biblioteker der er gået sammen, og har lavet et arrangement hvor børnene først klipper/klistrer lidt sørøverudstyr – det bedste de har lært, for så bagefter at skulle løse 4 spændende opgaver rundt omkring på biblioteket. Når de har været dette igennem stormer jeg ind, påfører mig talene mit sørøverkostume, spiller den bedste sørøvermusik og leger de bedste sørøverlege jeg nogen sinde har lært.

Det hele bliver ikke mindre pirat-agtigt af at jeg skal med færgen herover, og det blæste en pelikan idag skal jeg hilse at sige (godt jeg er søstærk som en ægte pirat!).

Jeg lavede en lille video mens jeg ventede på båden, her er “Kamp sangen” fra pirat koncerten:

Der hører en lille leg til kamp sangen, man sætter sig to personer med ryggen til hinanden og holder fast i hinandens arme ved at krydse dem så man har albue mod albue. Når der bliver talt for, gør man klar til at skubbe, og så gælder det ellers om at skubbe sin “modstander” ved at bruge fødderne til at skubbe bagud så man skubber ryg mod ryg. Det er en god, sjov og næsten ufarlig leg – hvis man passer lidt på. God fornøjelse 🙂

Indspilningen der lod sig vente

Det er ved at være noget tid siden jeg sidst omtalte Lille Morten og Stjernerne her på siden, men nu er på tide igen. I Marts 2010 indspillede vi en liveoptagelse på Trekanten i Aalborg (se evt. her og her) hvor vi havde besøg af en fantastisk masse børn, og lydmand Henrik Birk, som havde taget en masse mikrofoner med til at optage hele koncerten.

Nu er udgivelsen næsten ved at være færdig, og jeg glæder mig som en lille dreng til at løfte sløret for jer. Hvornår jeg løfter sløret, jeg afsløre her på siden inden længe.

Jeg kan sige så meget om udgivelsen at jeg gerne vil sige tak til: Martin Granum, Michael Andersen, Jens Ulrich Madsen og Ole Skou for deres dejlige spil på udgivelsen, til Henrik Birk for checket optagelse, Christian Skjødt for fantastisk mastering og HvassHannibal for et smukt smukt cover.

Vi ses 🙂