Børnemusik som jeg vil ha’ det!

Jeg har i længere tid gået og tænkt over hvordan jeg gerne vil have musik bliver præsenteret til børn. Igennem nogle egne erfaringer og koncert oplevelser – er jeg kommet frem til den måde jeg vil præsentere min musik for børn. Det er meget vigtigt for mig, at de musikere jeg bruger, virkelig kan spille deres instrument og vise at de elsker det. Derfor bliver udstråling og talent noget jeg vil vælge mine musikere ud fra.

Derfor har jeg valgt at finde nogle professionelle folk, som allerede har meget scenisk erfaring inden for mange forskellige genre – og som kan udstråle deres entusiasme.

Om ikke så lang tid skal Jens Ulrich Madsen, Michael Andersen og jeg – ud og lave en børnekoncert for omkring 130 børn.

Jens Ulrich har spillet klaver for og med utroligt mange mennesker, hovedsageligt jazz. Jeg har det sidste års tid lært ham bedre at kende igennem vores jazz kvartet Gruppen i Boksen. Jens spiller bl.a. i Århus gruppen www.cuttothechase.dk – hvor du kan læse mere om ham.

Michael Andersen har lige afsluttet en sommerturné med Ufo og Yepha – hvor han har været har været backing trommeslager i et stykke tid. Det er blevet til mange store koncerter på de forskellige festivaller rundt om i landet – bl.a. Grøn Koncert. Michael har store erfaring inden for verdensmusik og er pladeaktuel med gruppen www.orientalatino.dk – .

Jeg er rigtigt glad for og stolt af at jeg kan spille børnekoncerter med disse to talentfulde musikere.

Mangler du et indslag – kan du finde kontaktinformationer under punktet: Kontakt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *