Morten Musik og Jens Guitar

Når legetrolden Morten Musik mødes med sin tro væbner Jens Guitar på scenen, er der fuld fart over feltet. Musikken er Morten Musiks splinter nye hjemmelavede børnesange som byder på alt fra dyre-jazz over sukker-klezmer, suppe-rock’n’roll og frugt-country. Den særligt inddragende koncert byder på en masse sang, leg og ikke mindst bevægelse for alle. Så tag dit aktive tøj på og dansefødderne med.

En duo for de mindste og alle vi andre

Det er med stolthed i stemmen jeg kan præsentere min nye duo med Jens Guitar (bedre kendt som Jens Varmløse). Vores nye duo er den perfekte løsning hvis en solo-koncert bliver for lille og en orkester-koncert bliver for stor. Vi glæder os meget til at spille for dig!

Morten Musik introducerer Jens Guitar

Jens Guitar blev nærmest født med en guitar i hånden, og har fået sit navn fordi han altid har en guitar på sig (på nær når han spiller trommer, bas, klaver eller de mange andre instrumenter han spiller). Jens Guitar er noget af en ener, han spiller nemlig på det hele – og gerne på samme tid hvis det kan lade sig gøre. Det er skide smart, fordi så behøver man kun én mand i sit orkester – og det er Jens Guitar!

Kontakt

Vil du have besøg af Morten Musik og Jens Guitar? Så kan du ringe til Morten på 28 40 66 95 eller skrive en e-mail på morten snabela mortenmusik punktum dk 🙂