Koncert projekter

Jeg har i lang tid arbejdet med at skrive og tilpasse min musik så det passer til mine omgivelser, alle mine koncerter er bygget op ud fra mine idéer om hvilke elementer der tilsammen vil skabe den bedste koncert. Selvom jeg altid holder mine koncerter åbne så jeg kan tilpasse dem den umiddelbare situation, har jeg en gennemtænkt plan som oftest holder hele vejen igennem. Dette skyldes blandt andet at meget af materialet er skrevet til at kunne udvikle sig i den retning der passer bedst til lige netop den aktuelle koncert.

Lige præcis den ovennævnte måde at bygge koncerter op på, giver mig muligheden for at lave nyt materiale på baggrund af ønsker eller ud fra tydelige rammer. Et eksempel på et koncertprojekt var “Gi’ Mig En Historie” koncertrækken jeg lavede i foråret 2008, læs mere om koncerten i Pressemeddelelsen og denne blog.

Har du en koncert idé vil jeg meget gerne høre mere om det, find min info på kontakt siden. På baggrund af vores samtale og antallet af koncerter vil jeg udarbejde et tilbud ud fra de økonomiske rammer i stiller.