Pressemeddelelse for ‘Gi mig en historie’–koncerterne

‘Gi’ mig en historie’ – koncerter for de 3–6 årige børn
Børnekoncerterne ‘Gi’ mig en historie’ er lavet som et samarbejde imellem børnebibliotekerne i Aalborg og børnemusiker Morten Mosgaard. Alle sangene er skrevet til lejligheden af Morten Mosgaard – med inspiration fra bøgerne i den regionale læselyst kampagne ”Gi’ mig en historie”.     

Sangene vil alle give et blik ind i bøgernes verden, og vil være en blanding af små historier, oplæg til historier og fantasi eller leg med sprog, ord og rim. Koncerterne er bygget op om elementerne rim & remser, bogstav– og tællebøger, hjælp med at fortælle historien samt en god historie er altid godt.

Børn, bøger og læsning hører sammen – hjemme og i børnehaven. Børns leg med sprog, ord og rim er af vital betydning for deres evne og lyst til at danne billeder og for deres tilegnelse af det skrevne sprog. Sproglig stimulering i tide gør det lettere for børn at lære at læse, når de kommer i skole.

Morten Mosgaard er studerende ved Nordjysk Musikkonservatorium i Aalborg med sang og børnemusik som hovedfag.

‘Jeg har i flere år arbejdet med børnemusik og har børnemusik som hovedfag på Nordjysk Musikkonservatorium. Det betyder, at jeg har mulighed for at udvikle mig dels igennem praktisk erfaring men også igennem undervisning. Det praktiske arbejde ved siden af undervisningen, vil jeg mene er et must. Du kan ikke vide, hvordan børn reagere med mindre, du selv har været der. Der er mange ting, der spiller ind og det er ikke kun underviseren selv,’ siger Morten Mosgaard. 

Læs mere om Morten Mosgaard på hjemmesiden: www.mmosgaard.dk/

Koncerterne finder sted på følgende biblioteker:

Vejgaard Bibliotek 1. marts kl. 11
Vodskov Bibliotek 3. marts kl. 10
Hasseris Bibliotek 4. marts kl. 10
Løvvang Bibliotek 6. marts kl. 10
Svenstrup Bibliotek 11. marts kl. 10
Hovedbiblioteket 12. marts kl. 10
Biblioteket Grønlands Torv 13. marts kl. 10

Tilmelding: på det lokale bibliotek

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *