Spil Dansk Dagen og Børnekoncert

Så er det blevet første oktober. Jeg har meget børnemusik i hovedet for tiden. I morgen åbner vi ballet med mit nye børnemusik orkester som jeg har skrevet om tidligere. Du kan læse mere om mine koncerter under menupunktet børnemusik. Her kan du se mere om hvilke musikere jeg bruger.

På spil dansk dagen skal vi spille børnekoncert i Ikast for 10–11 børnehaver. Det bliver en kæmpe koncert med masser af godt musik. Jeg har valgt at lave koncerten ud fra at børnene skal møde professionelle musikere, så må jeg jo tilpasse koncerten så børnene vil kunne forstå musikken uden at skulle forholde sig til niveauet. Det bliver rigtig fedt at spille med et så professionelt hold overfor børnene – det er jeg meget stolt af.

Spil Dansk Dagen er 25. oktober.

Der har været en komponist konkurrence, og i forhold til sidste års indspilning af børnesangen – er det så meget bedre i år. Mest fordi jeg ikke holder så meget af skønsang med klaverakkompagnement for børn.

Når koncerten er ovre vil jeg skrive en artikel om mine oplevelser med børnekoncerter ud fra min vinkel. 

I går var jeg i studiet i Odense med nogle rigtigt fede mennesker, når der kommer mere materiale vil jeg fortælle mere om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *