Den store børnekoncert

I torsdags, på spil dansk dagen, havde vi premiere på Lille Morten og Stjernerne i kvartet form. Du kan læse mere om gruppen under projekter eller børnemusik.

Som tidligere skrevet har jeg brugt lang tid på at finde ind til hvordan vores børnekoncerter skulle være, og det endte ud i en anderledes koncert med langt imellem musikerne – for at give børnene mulighed for at komme helt tæt på, sågar ind imellem musikerne. Vi havde min gode ven Morten Sørensen med på lyd, hvilket var en fornøjelse så man vidste lyden var i orden – og der var overskud til at bruge delay, og andet godt til øret.

Koncerten var sammensat af 5 af mine sange og 2 sange skrevet af Martin Granum. Det var en blanding af tango, calypso–hip hop, bossa, jazz og storladen rock. Det var en fornøjelse at give børnene mulighed for at høre og se de musikere på tæt hold.

Mange tak til de mange oplagte børnehavebørn og deres voksne, en speciel tak til Simon Lindegaard fra Ikast–Brande musikskole som arrangør og Lars Bjerre for kontakten til børnehaverne mm…

Koncerten blev støttet af Ikast–Brande Kommune og KODA.

Vi vil nu begynde at promovere vores børnekoncerter for at give flere børn muligheden for at møde musikere på tæt hold, og give dem en musikalsk oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *