Morten Musik på besøg i Rytmebutikken

I torsdags den 16. september var jeg på besøg i Rytmebutikken. Rytmebutikken er et lille børneorkester som mine gode venner Astrid og Rasmus har skabt. Jeg var så heldig at blive spurgt om jeg ville komme og spille guitar i Rytmebutikken, og det ville jeg mægtigt gerne. Jeg har nemlig aldrig prøvet at være med til en børnekoncert jeg ikke selv stod i spidsen for, så det var en unik mulighed for at prøve noget helt andet end jeg er vant til. Det var bestemt også noget helt andet end en hjemmeskrevet Lille Morten koncert, men sjovt det var det.

Der kom over 1000 børn til de to små koncerter vi spillede i anledningen af det “Små Synger Sammen” arrangement børne- og ungeafdelingen ved Århus Kommune havde stået for. Vi spillede en lang række kendte og mindre kendte børnesange som børnene kunne synge med på, lave fagter til, danse til eller slappe af til. Der var nogle rigtigt gode sange imellem, blandt andet et par Lotte Kærså hits og et par Rytmebutikken sange.

Tak til Astrid og Rasmus fordi jeg måtte lege med, og til alle børnene fordi de tog godt imod det nye orkestermedlem – håber vi ses en anden gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *